Tiikerikakku ja terveys eivät aina sovi yhteen

Terveetkin ihmiset tykkäävät herkutella. Se ei ole suuri salaisuus. Yksi helppo tiikerikakku ohje voi muuttaa jopa täyden terveysintoilijan täysin. Mikäli hän pitää siitä erittäin paljon, hän saattaa alkaa ajatella, että yksi kakku silloin tällöin ei ole suuri asia. Se helpottaa elämää ja tarjoaa ilon hetken. Näin ollen henkilö päättää antaa itselleen luvan leipoa tällaisen täydellisen kakun kerran kuukaudessa. Hän kuitenkin huomaa, että myös hänen ystävänsä pitävät siitä, että hän leipoo niitä ja päättää tehdä sellaisen myös heille. He tulevat syömään sitä ja Tiinalle jää yhtäkkiä kahdesta kakusta osa syömättä. Hän syö siis yli yhden kakun verran. Lisäksi tätä tapahtuu nyt useammin kuin kerran kuukaudessa. Hitaasti paino alkaa kasvaa ja Tiina huomaa myös olevansa hieman väsyneempi ja sitä myöten myös huonotuulisempi ihmisille. Näin ollen myös muut alkavat olla hänelle hieman tylympiä. Tämä puolestaan saa Tiinan myös entistä huonommalle tuulelle. Toisinaan pienistä asioista kertyy hiljalleen suuria lankakeriä. Tästä syystä on hyvä olla varsin tarkka siitä milloin lipsuu ja jos päättää lipsua järkevästi on hyvä laittaa kyseinen hana kiinni heti ensimmäisen lipsumisen jälkeen. Vielä helpompaa on toki olla lipsumatta ollenkaan. Se on vain paljon yksinkertaisempaa.

kakku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *