Tiikerikakku on terveyden kulmakivi?

Asia ei ehkä ole aivan näin. Sitä ei onneksi virallinen lääkärien ja lääkeyritysten toitottama totuus myöskään sano. Toisaalta kakku silloin tällöin tekee oikein hyvää mielenterveydelle, jos sen osaa ottaa oikein. Samoin tekee tietysti myös esimerkiksi elokuva, jos et ole käynyt leffassa pitkään aikaan. Mutta jos kummastakaan tulee tapa, seuraukset ovat pahat. Ensinnäkään kyseessä ei silloin enää ole nautinto vaan addiktio. Lisäksi ainakin kakku tekee erittäin lihavaksi ja usein jopa huonotuuliseksi. Jos kuitenkin haluat hieman nauttia leivonnasta ja tehdä vähän kakkua itsellesi siinä ei tosiaan ole yhtään mitään pienintäkään vikaa. Jos haluat siis leipoa niin esimerkiksi tuolta löytyy muutama kiva tiikerikakku ohje sinulle. Sivulta löytyy muistaakseni ainakin gluteeniton ja nopea versio kakusta. Gluteeniton ei aina ole niin herkullista jostain syystä. En tiedä, miksi gluteeni saa asiat maistumaan paremmilta vai saako? Kenties gluteeniton kakku maistuu pahemmalta siksi, että siitä on keinotekoisesti poistettu jotain ja näin maku on vain muuttunut pahemmaksi sen takia. Asiat vaikuttavat usein toisiinsa yllättävästi ja seurauksia ei aina voi arvata etukäteen. Esimerkiksi tumma suklaa saa sinut iloiseksi, mutta saattaa lihottaa sinua pian. Ole siis aina tarkkana mitä laitat suuhusi. Se kannattaa lähes aina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *