Seuraa internetistä

Monet etsivät seuraa verkosta näinä päivinä. Se on yksinkertaisesti helpompaa kuin lähteä baariin ja laittaa itsensä peliin kunnolla. Varsinkin seksiseuraa voi olla helpompaa löytää verkosta, jossa muutkin ovat samalla asialla. Tutustumista ei tarvitse tehdä kasvokkain ja näin nolata itseään toisen ihmisen edessä kuten oikeassa elämässä joutuisi. Monesti myös seuraa on enemmän kuin baarissa. Netissähän voi käydä läpi mahdollisia kumppaneita vaikka kuinka monta kerralla. Se on yksinkertaisesti paljon tehokkaampaa kuin perinteiset keinot ovat. Netissä ei myöskään uuden tuttavan kanssa tarvitse keskustella säästä tuntikausia vaan voidaan mennä suoraan asiaan, niin sanotusti. Liikkuu huhuja tapauksista, joissa ihmiset eivät juuri edes puhu keskenään ennen tapaamista. Näin säästetään runsaasti kummankin tärkeää aikaa, sillä harva ihminen on niin kiinnostava, että heidän kanssaan jaksaisi viettää aikaa montaa tuntia. Tiivistettynä netti on pelastanut ihmiskunnan myös tällä osastolla. Se on hienoa asia erittäin monin tavoin varsinkin vähemmän viehättäville ihmisille, jotka voivat verkossa tuoda esiin muitakin puolia itsestään kuin pelkän ulkonäön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *