Tammikuu parantaa monen ihmisen terveyttä

Tammikuu on monille ihmisille vuoden terveellisin kuukausi. Se on nimittäin kuukausi, kun moni ei juo ollenkaan alkoholia. Käynnissä oleva 100 päivää juomatta -kampanja todennäköisesti auttaa monia samaa yrittävää. Vuoden alussa erittäin moni myös päättää laihduttaa. Tämä näkyy selvästi kuntosalilla käydessä. Saleilla on tähän aikaan vuodesta enemmän ihmisiä kuin koskaan muuhun aikaan vuodesta. Tämä näkyy myös ruuhkana salilla. Kuntoilemassa on myös paljon niitä, jotka ovat vielä varsin lihavassa kunnossa, mutta se on toki ymmärrettävää. Kuntoilun aloittaminen on erittäin hyvä asia. Kolmas asia, joka tammikuussa parantaa monien terveyttä on klementiinit. Klementiinit tai satsumat ovat tähän aikaa vuodesta parhaassa kunnossa. Niitä myydään paljon kaupoissa juuri tästä syystä. Klementiinit vaikuttavat selvästi ihon, silmien ja hiusten kuntoon eli ne tekevät ihmisistä sekä terveempiä että kauniimpia. Terveys on aina kaunista. Toivottavasti ihmiset jaksavat pitää uudet tapansa myös koko vuoden ja siitä eteenpäin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *