Terveys on jälleen suosittu harrastus

2015 tuo paljon uusia tuulia terveyden rintamalle. Paleo-dieetti herättää yhtä paljon ajatuksia ihmisissä kuin aina ennenkin. Paleo on saanut entistä enemmän aidosti fiksua kriittistä palautetta viime kuukausina, mikä on ehdottomasti tervetullut asia. Itse kokeilin viime viikolla palata takaisin myslin syömiseen. Se oli ruokanautintona hieno kokemus. Erilaiset myslit päivittäin maistuvat mahtavalta. Hedelmät ja viljaleseet toimivat yhdessä loistavasti. Harmi vaan, että vatsani ei tykkää myslistä kovin paljon. Aiheutuneista ongelmista johtuen jouduin siis palaamaan takaisin paleo-dieetin pariin. Siinä on joitain terveyshyötyjä, mutta valitettavasti paleossa on myös paljon haittoja. Kun syön kivikautista ruokavaliota, ihoni näyttää vanhenevan huomattavasti nopeammin kuin viljaa syödessäni. Näin ollen diettiasiat eivät todellakaan ole mustavalkoisia. Tervetuloa lukemaan ajatuksiani terveydestä myös ensi viikolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *