Vaikuttaako hakukoneoptimointi ravintoosi

Otsikko voidaan ehkä mieltää skeptiseksi mutta siinä on ehdottomasti vähintään totuuden siemen. Monet ihmiset etsivät näinä päivinä tietonsa terveyteen ja ravintoon liittyen internetistä. Toki verkosta löytyy paljon hyvää tietoa aiheesta. Esimerkiksi Robb Wolf on hyvä lähde näihin asioihin. Suomessa on melko vaikeaa löytää yhtä luotettavaa tietoa aiheesta. Monet lehdet vaikuttavan kuten vaikkapa Aamulehti ja Helsingin Sanomat kuuluttavat virallisten tahojen sanomaa, joka on monien ihmisten omien kokemusten pohjalta todettu varsin vääräksi. Toki perinteinen tieto edelleen lienee se todennäköisimmin turvallinen tie mutta viralliset tahot valitettavasti usein myös kieltävät parempien mahdollisuuksien olemassaolon, mikä on harmillista. Jokaisen kannattaakin itse kokeilla, mikä ravinto sopii itselleen parhaiten. Geenit kun vaikuttavat asiaan paljon. Esimerkiksi itse pärjäsin muutaman vuoden loistavasti rasvan voimin mutta geeniperimä tuli vastaan lopulta ja sydänvaivoja alkoi ilmaantua. Näin tie vei takaisin riisin ja leivän pariin – sekä myös takaisin vatsavaivojen pariin. Miten sitten hakukoneoptimointi liittyy tähän kaikkeen? Toisinaan on mahdollista, että hyvin optimoidut sivustot nousevat kärkeen, kun ihmiset etsivät tietoa ravinnosta. Onneksi nämä sivustot usein auttavat tietoa internetistä etsivää henkilöä varsin hyvin. Käytännössä tulokset ovat juuri kahta edellä mainitsemaani koulukuntaa. Viralliset tahot suosittelevat vanhaa mutta monille melko hyvin toimivaa tietä, kun taas suuret paleo-tahot suosittelevat omaa tapaansa lähes kaikille. Kuten jo kuitenkin ehdin jo mainita, jokaiselle sopii oma tapansa eli kannattaa ehdottomasti testata huolellisesti monenlaista ruokavaliota ja tehdä näiden kokemusten ja havaintojen pohjalta oma tuomionsa. Toisinaan kun valitettavasti tunnepuoli saattaa viedä vahvemmin kuin rationaalinen järki.

ravinto-ja-internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *