Sukupuolitautien uhka terveydelle – ja miten ihmeessä tämä kaikki liittyy sisustamiseen

Jo 1980-luvulta lähtien on valitettavasti ollut suuri riski harrastaa seksiä. Toki jo ennen sitäkin kondomia kannatti käyttää, jotta ei päätynyt aiheuttamaan “turhia” raskauksia (ei niin ettei kukaan lapsi olisi turha!) ja näin yhteistä vastuuta noin 18 vuoden ajaksi mukaan lukien rahallisen vastuun. Nykyisin HIV eli myöhemmässä ja vaarallisemmassa muodossaan AIDS on melko hyvin ihmisten tiedossa. Nykyisin onneksi taudin kanssa voi jo elää lähes normaalia elämää. Tästä hyvä esimerkki on Magic Johnson. Hänellä on jopa organisaatio taudin uhreille.

Miten ihmeessä seksuaaliteitse tarttuvat sukupuolitaudit sitten liittyvät sisustukseen? Se onkin hyvä kysymys. Viime aikaisten tutkimusten mukaan sisustus ja sen aiheuttama tunnelma sekä tietysti itse huone on yhdistetty huolettomuuteen sekä kasvavaan seksuaaliseen innokkuuteen kriittisissä tilanteissa, joissa pitäisi muistaa olla vastuullinen. Näin ollen tila, jossa seksi tapahtuu sekä sen sisustus aidosti vaikuttavat myös sukupuolitautitilastoihin. Tämä on uskomatonta ja valitettavaa mutta omituista kyllä näiden tutkimusten pohjalta totta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *