Lainaa on toisinaan hyvä ottaa

Lainan ottamisesta ollaan montaa mieltä. Jotkut ovat sitä mieltä, että antaa mennä vaan. Kerranhan sitä vain eletään täällä, joten otetaan riskejä ja toivotaan parasta. Tällaisille ihmisille on vaikea suositella esimerkiksi sivustoa kuten reissuvippi.fi . Tällaiset ihmiset, valitettavasti, tuhlaisivat saamansa rahat yhtä nopeasti kuin he ne saivat käsiinsä. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, että luultavasti lähes kaikilla on jonkinlainen himo käyttää suuri rahasumma, kun sellaisen saa käsiinsä. Silloin ei jaksa eikä halua miettiä tulevaisuutta esimerkiksi kolmen kuukauden päähän, vaikka oletkin täysin sama ihminen silloin. Jostain syystä lähes jokaisella on taipumus ajatella, että enhän se minä ole se, joka tästä kärsii muutaman kuukauden kuluttua. Toki voit ottaa edullista lainaaja käyttää sen nopeasti, mutta sen hyöty jää haittojen kanssa pieneksi. Onko siitä siis mitään hyötyä mihinkään? Eipä juuri ole. Näin ollen ihmisen, joka tuhlaa kaiken rahansa nopeasti kannattaisi myöntää, että kyseessä on eräänlainen addiktio, johon ainoa lääke on pysyä poissa houkutuksen läheisyydestä. Toki, mikäli kokee, että kyse ei todellakaan ole addiktiosta, vaan uskoo pystyvänsä hallitsemaan rahan käyttönsä voi käydä vaikka katsomassa paljonko velkaa kertyy haluamalleen summalle. Se ei ole yhtään niin paljon kuin saattaisi odottaa sen olevan. Esimerkiksi 300 euron lainalle saattaa korkoa kertyä vain noin 10 euroa kuukaudessa. Sehän ei ole suuri summa. Toisin sanoen mikäli se summa auttaa sinua pahasta tilanteesta pois, ota ihmeessä tarvitsemasi summa lainaksi ja maksa se takaisin jo vaikka heti viikon päästä saman tien. Se kuulostaa erittäin viisaalta ratkaisulta ongelmaan, josta on erittäin vaikeaa päästä pois muilla keinoin. Esimerkiksi ystävältä tai vanhemmilta lainaaminen ei ole useinkaan kovin hyvä idea, sillä se vaikuttaa väleihinne varmasti jollain tasolla.

)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *