Limusiinin saa helposti vuokralle

Pidätkö isot ja näyttävät juhlat lähipäivinä eikä sinulla ole kyytiä asunnoltasi koko suurelle juhlaporukalle kaukaisesta asunnostasi? Ei huolta. Vaikka edellinen lause oli kilometrin mittainen, limusiinia ei tarvitse niin kaukaa hakea kun sellaisen voi tilata helposti kotiin ovelleen asti. Ei tarvitse muuta tehdä kuin mennä internetiin ja kirjoittaa sinne limusiinin vuokraus helsingissä tai vantaalla, soittaa sivulla näkyvään numeroon ja voila. Saat ison ja pitkän, toisinaan mustan tai valkoisen ja aivan varmasti tyylikkään ja täydellisen auton ovesi eteen. Useimmiten autossa on myös kuljettaja. Kuski on pukeutunut näyttävästi ja käyttätyy erityisen kohteliaasti ja on useimmiten myös yhtä juhlatuulella kuin itse juhlaväkikin. Hän ei toki juo vaan on täysin asiallinen auton kuljettaja ja hoitaa hommansa erittäin täydellisesti. Siitä ei ole epäilystä. Paljonko tämä hupi sitten maksaa? Komean auton tilaaminen moneksi tunniksi ei yleensä ole erittäin halpaa. Siitä saa joutua maksamaan noin 200 euroa per tunti. Monille palvelua tarjoaville hinta ei kuitenkaan ole pienikään ongelma vaan moinen raha löytyy vaikkapa isän taskusta tuosta vaan viikkorahaksi pojalle joka ei ole tehnyt elämässään mitään hyvää vaan tekee rahaa internetissä vaivatta ja elää leveästi. Moni käy kateeksi tällainen elämäntyyli mutta loppuen lopuksi se on erittäin tyhjää ja täynnä turhaa egoajattelua. Mikäli kuitenkin tarvitset kyydin, vaihtoehto on hyvin suositeltava. Eikä aina aivan niin kallis kuitenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *