Tietokoneet valtaavat maailmaa entistäkin enemmän

Tietokoneiden ja ohjelmistojen rooli nykymaailmassa alkaa olla aina vaan entistäkin merkittävämpi. Ennen koneita ei ollut juuri missään. Nyt niitä jo kampaamoista ruokakauppoihin ja jopa autoihinkin ne ovat jo ehtineet. Näin ollen ohjelmistojen rooli on noussut samalla myös suureen osaan. Konetta kun ei voi käyttää ilman toimivia ohjelmistoja. Tästä hyötyvät ne, jotka osaavat tehdä laadukasta ohjelmointia ja softaa, joka on oikeasti mukava käyttää ja hyödyttää ihmisiä. Asiakkaat maksavat näistä paljon rahaa mielellään ja mainostavat vielä niitä eteenpäinkin. Esimerkiksi 365 on yksi tämänlainen ohjelmisto. Sen suosio on kasvanut hitaasti mutta varmasti ihmisten parissa ja saavuttaa koko ajan vain suurempaa suosiota. On vain ajan kysymys kun käytännössä kaikki tietokonetta käyttävät ihmiset ottavat sen käyttöönsä, pohditaan. Toinen tällainen on Google appsjonka viehätysvoimaa kansan parissa ei myöskään kannata aliarvioida. Onhan kyseessä kuitenkin ison Googlen yhteydessä toimiva konsepti. Aika näyttää miten ihmiset jatkavat näiden kaikkien parissa. Tietokoneet ainakin ovat tulleet jäädäkseen. Siitä ei ole epäilystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *