Kakkujen leipominen on hauskaa

Kakun kuva 77

 

Leivonta on kaikkien sitä harrastavien lempiharrastus. Jokainen joka tuntee leipurin, tietää, että he eivät muusta puhu kuin kakuista, muffinsseista ja tortuista. Sellaisen ihmisen kanssa on lähes mahdotonta kävellä herkkuhyllyn ohi ja olla ostamatta jotain kaloripitoista herkkua. Usein nämä ihmiset ovat myös huomattavan lihavia tai vähintäänkin hieman ylipainoisia. Sokeri ja rasva kun ovat erittäin harmittava yhdistelmä. Se lienee lihottavin tapa kaikista. Sokeri nostaa insuliinitasoja, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että elimistö varastoi rasvaa täydellä teholla. Toisin sanoen kaikki rasva, jota syöt sokerin yhteydessä menee suoraan vyötäröllesi. Toisaalta herkuttelu pitää monet ihmiset järjissään. Eli esimerkiksi tämä herkullinen kakku-resepti voi tehdä enemmän hyvää kuin pahaa monille ihmiselle. Ja varsinkin kiireisille ihmisille sopii nopea versio, joka löytyy osoitteesta www.mutakakku.com/helppo-mutakakku/ . Myös esimerkiksi Kotikokki ja Hellapoliisi ovat oivia sivustoja leipomiseen. Kakuista löydät yleistietoa myös wikipediasta. Neljäs suositeltava sivusto on ehdottamasti Oivat Leivonnaiset, jossa esimerkiksi tiikerikakku on suositttu. Myös monet muut reseptit ovat siellä loistavia. Esimerkiksi sivu http://oivatleivonnaiset.com/mokkapalat/ on yksi sivuston suosituimmista sivuista. Kolmas vankkumatonta kannatusta nauttiva sivu on http://oivatleivonnaiset.com/nopea-juustokakku/ . Näillä resepteillä leipookin sitten jo pitkään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *